Demo moziszoba

Jöjjön el exkluzív budai bemutatótermünkbe és nézze meg mindhárom moziszobánkat!
Tökéletes moziélmény a nappaliban

Demo nappalinkban bemutatjuk, hogy nem szükséges egy külön mozitermet építeni ahhoz, hogy magasabb szintre tudjuk emelni a filmnézés élményét. Lenyíló vászon és beépített projektor segítségével egy átlagos nappaliból is multimédiás élményt tudunk varázsolni – legyen szó mozifilmekről vagy akár sportközvetítésekről.

A multiplex mozik hangulata és varázsa

Ebben a szobában bemutatjuk egy kisebb helyiség berendezését, melyet moziszobává alakítottunk. Itt már valódi multiplexes székekben élvezhetjük a filmeket vagy koncerteket, hangszigetelve és elvonulva a ház nyüzsgő részétől. Aki ide belép, el sem hiszi, hogy egy átlagos házban vagy garázsban is ki lehet alakítani egy ilyen otthoni moziszobát.

A valódi filmszínházi élmény

A prémium szint, amitől mindenkinek leesik az álla. 6 bőrfotel, mely szinte fekvő kanapévá alakítható. A legmoderneb vászon és 4K felbontású lézeres projektor 22 darab, rejtett hangfal társaságában várja az érdeklődőket. Itt lesz igazán teljes a moziélmény, percek után elfelejtjük, hogy hol is vagyunk – lekörözve a legmodernebb fimszínházakat is.

Nappali

Moziszoba

Moziszínház